Archívum

SSX On Tour

2007.12.05. 14:17 | LAZY B'' | Szólj hozzá!

Címkék: teszt test snowboard on tour ps2 oups2 ssx




Lassan jön a sznóbordszezon itt egy szuper játék, hogy egy kicsit ráhangolódjunk a témára..


Az MTV snowboarding óta nem játszottam szvsz jobb boardos játékkal... nagyon hangulatos nagyon prögős jó zenével.
Elve a menü dizájnja a maga egyediségével eléggé megfogott bár ugye nem azt kell nézni egy játéknál hanem a játékélményt.. persze azis megvan.

Ugye a játék fő célja a snowboard, de most választhatunk board és léc között is ami csak a játék újrajátszhatóságát erősíti.Oké kezdjünk borddal...megcsináljunk emberünket mert hát miért ne...oké fél óra megvan..

A helyszin a hegyek amit két pontból lehet elkezdni a csúcsról...persze vannak egyéb kezdési pontok bőven de legjobb a tetejéről :D
A versenytipusok tárháza ahtalmas.. van itt minden van amikor trükközni kell van amikor cskaa  gyorsaság számít van amikor menekülni kell szóval ezt nem is részletezném.. ezeknek az adagolása is egész jó szóval nem lesz az hogy már a faxom kivan a 4. versennyel...kapod a pénzt fejlesztegetsz zsír.

Hangulat az csillagos ötös véleményem szerint gyors pörgös pályák... kurvajó zenék (Diplo és LCD Soundsystem csak hogy pár jobbat említsek) ezek teljesen emgadják a hangulatot.

Ajánlanám mindeki figyelmébe a multit ami csak fokozza az élvezeteket osztottképernyő két kontorller és egy tévé más nem is kell max egy kis sör de azt most haggyuk... nagyonjó... átlagban 20perc a csúcsról az aljáig ami elég jó egy lájtos csúszásnak.. persze hardcore arcok letudhatják 10perc vagy alatta is de sztem senki nem fog sietni :D szóval multi az kirááály...

egyedüli negatívumként annyit emelhetnék ki, hogy egy két dolog... vagyis elég sokminden nagyon unreal szóval ilyen speciális trükkök amikor a boardot mintegy gitárt használva 60 méteres magasságba bekkflippbe adjuk be az kicsit elijeszt de ez csak az én hülyeségem.. ez nem egy szimulátor ez egy arcade játék... nembaj amúgy sztem senki nemfogja emiatt otthagyni a péest.

Grafika az korrekt bár láttam már jobbat is...


Röviden tömören ennyit ... nagyonjó játék.. snowboardozás sielés előtt-után mindig...hawerokkal vagy anélkül midnig okés.. persze vigyázni nehogy tül korán elkedjetek vele játszani értem ezeaatt.. hapl szeptemberbe belebuzultok a boardozásba akkor elég nagy szopás lesz emgvárni az első hóeseést :D


9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://oups2.blog.hu/api/trackback/id/tr84253199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása