Archívum

Hitman: Blood Money

2007.12.05. 11:53 | LAZY B'' | 1 komment

Címkék: teszt test money hitman blood ps2 oups2





Bérgyilkolászós, lövöldözős, lopakodós, fojtogatós...


A játék maga nagyon tetszett meg minden mondhatnám hibátlan volt felőlem, ez volt eddig az egyetlen játék amivel el tudtam tölteni 4 órát vagy többet folyamatosan :S a tévé előtt :D.


Ügynökünk kalandja folytatódik .. bla bla bla... tulajdonképpen a sztori az így annyi amit ki tudtam venni h mesél egy tag a másiknak (nekérdezzétek ki) hogy miket csinált ez a rosszfiú és minden "mesét" végig kell jáccani...teljesen nem mondom el, mert sztem ez is szar amit mostmondtam.. szal sztori az úgy van és kész.

Grafika jó,zene oké... szóval semmi kivetnivaló nincs a dologban...
Játékélmény mint már említettem tökéletesen jelenvan, irányítás szokásso sok baj nincs vele..

Egyedül annyi volt kicsit furcsa, hogy az npc-k (más egyéb emberek) kicsit buták szóval bementek olyan helyekre ahova nemkellett volna. :S

Viszont az tetzsett , hogy a gyolkoláshoz használt eszközök tárháza hatalmas... van itt minden amivel emebrt lehet ölni :D pl a méregbefecskendezés az tetszett :)

Összegzésképpen nem egy rossz játék akinek bejött a szplinterszell vagy a régebbi hitmenek annak csak ajánlani tudom eztis ismét.

9/10
 

A bejegyzés trackback címe:

https://oups2.blog.hu/api/trackback/id/tr83253095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seth 2007.12.05. 12:20:36

Ja hogy te nem tudsz angolul, hát úgy elég komoly eszmefuttatásokat lehet írni egy játék történetéről ^^.
süti beállítások módosítása